Jeg vet rett og slett ikke...

Okei, jeg har et massivt problem, og jeg kan ikke skrive om det her. Jeg holder på å bli gal for jeg vet hva som holder på å skje. Ikke at jeg virkelig hater det, det er bare så sinnsykt komplisert, og jeg er så redd for å såre noen, eller bli såret selv...

Ikke nok med det, så har jeg klart å ødelegge et vennskap, fordi jeg er stor i kjeften og kom med min mening som ikke ble akseptert. Faen altså!

Akkurat nå... Akkurat nå så har jeg lyst å gjemme meg bort fra verden, eller spole tiden tilbake og fikse alt. Hindre meg selv i å ødelegge mellom meg og TRE av mine nærmeste venner... Fack! Alt går rett til helvette for tiden, og det er liksom ingenting jeg kan gjøre med det! Tipper på at den tentamenen jeg har i morgen kommer til å gå rett til helvette den og, mens alt går den veien liksom.

Jeg hater å være sjuk, noe jeg forresten har blitt de siste dagene. Herregud jeg kommer til å ta livet av meg! ALT ER BARE DRITT!

Det værste av alt er at jeg ikke kan stoppe  noe av dette. Jeg kan ikke stoppe meg selv. Jeg burde bare...

Skulle ønske jeg kunne lese tanker... Alt ville vært enklere... Jeg kunne latt vær å såre folk fordi jeg har kraftige meninger, og jeg kunne fikset mitt mega problem... Hvorfor må livet være så innmari vanskelig?!

Men nå skal jeg forsøke å holde lungene nede og sove... Natta.

- L -

Én kommentar

Annette Wessel Nybrott

13.sep.2011 kl.23:25

<3 Huff, håpe ting fikse sæ før dæ!

Skriv en ny kommentar

hits