In my pants!

Jepp jepp! Jeg er stein på sukker og sitter på nett... Hjemme alene på lørdags kveld... Hvor kjedelig er ikke jeg?! Æsj, jeg vil ut.. Ut og på fest men har ikke penger og er stuck i ødeland... Forever alone. -.-

Anyways, jeg har fått dilla på "in my pants" ! En lek som går ut på å sette sangen du hører på forran disse ordene og le. Det er en genial lek jeg ikke skjønner hvor jeg fikk fra, men jeg er hekta! Ser tittelen på sangen jeg hører på og ler meg skakk når jeg tenker in my pants etterpå x] For eksempel i sted, så hørte jeg på Bloody Mary av Lady Gaga (anbefales) og ergo "Bloody Mary in my pants"... Haha, det kan være at jeg har dårlig humor, men fytte rakkern som jeg lo!

Men herregud... Jeg må ha et ego-problem... Jeg klarer ikke være glad for at andre finner en å være forelska i... Jeg blir sykelig sjalu og irritert... Det har alltid vært sånn. Jeg er så ego at jeg kun bryr meg om min egen lykke... Jeg skjønner ikke hvorfor... Greit, nå etter det ble slutt er jeg jo ekstra følsom, men likevel, jeg blir irritert og takler ikke snakke med dem... Jeg tåler ikke at jeg får mindre oppmerksomhet når jeg er vandt med mer... Det er sick! Jeg er ikke annet enn en bortskjemt unge som bare vil ha mer, og ikke tåler at andre får oppmerksomhet eller er lykkelige... Og jeg for min egen del klarer ikke slutte å snakke om han jeg har forelsket meg i, men tåler ikke at andre er like dan... Fu på meg!

- L -

2 kommentarer

Carina

03.jul.2011 kl.02:45

hahahah "where wildroses grows in my pants" x'D

lalionnem

03.jul.2011 kl.03:00

Carina:Hahaha x] Finnes et par geniale ja x3

Skriv en ny kommentar

hits