Ups and downs :I

Okaaaay... Jeg er syk. Hurra. Eller, ikke sånn kjempesyk, men har vodt i hodet, øynene og halsen, ganen, og bare... Hele kroppen .__. Dessuten så nyser jeg hele tiden, noe som er syyyyykt irriterende! :G Snufsete og fæl!
Jeg ser seriøst ikke ut i dag! Men shit au, det får så være. Jeg blir frisk en gang... Tok siste brusetablett meg 1000 mg c-vitaminer i går... Jippi... Er på skolen, ja, men føler ikke jeg burde vært her... Men siden jeg har fysikkprøve i dag følte jeg at jeg burde være her... Hadde det ikke vært for den, hadde jeg nok holdt meg hjemme ja.

Whatever!

Til tross for at jeg var hjemme og var syk i går, hadde jeg det ikke så ille. Pysj hele dagen, en å snakke med på msn hele tiden, og et bad. Ah! Herlig x] Men jeg får ikke reise noe sted til helga... Buhu! Ville dra og treffe kompisen min i Svolvær, men neeeeeida! Mamma satte seg på bakbena -.- Får heller ta det en annen gang da "/ Selv om jeg hadde SÅ lyst å dra. Jæææjæææ. Men joda..

Og sånn her skal det se ut når jeg skal slappe av! H E R L I G altså! 
  (Min foreløpige badekompis som jeg fikk til jul. :D Badeender er tøffe (Y) ü)

Hehe, randomt x]
Og han jeg har snakket mye om i det siste, vel, det blir bare bedre. Tror ærlig talt jeg aldri har knyttet meg til noen så fort som til han. Kanskje bestevenninna mi, men det vi har fått til mellom han og meg er helt enormt jo! Wih!Én kommentar

26.jan.2011 kl.13:40

Du kan da ikke være syk, ikke en sånn søting som deg :3 Meg derimot... x'D

Skriv en ny kommentar

hits