Nytt år, nye muligheter. Og overnattinger! :D

Jeg gleder meg til sommeren. Sånn at jeg slipper å fryse liksom. Elsker at det er mye snø ute nå da, men det er så innmari kaldt! Ö Drømmer om sommer. Om grønt gress, Danmark, 18-årsdagen, solnedgang, Øya, fri og chill <3 Åh savn! Måtte skrive et nytt innlegg ettersom jeg syntes det forrige ble så negativt.

Vel, det positive som skjedde i 2010; Jeg har funnet ut at vennene mine er der for meg uansett, og vi har det mange fine stunder sammen gjennom året. one-on-one eller hele gjengen sammen. :3 Jeg har møtt lillepusi som jeg er meget takknemlig for å ha arrangert et møte med. En dann venn! Og alle solnedgangene jeg så i sommer, og alle bildene og de fine stundene. *Drømme* Selv om året mitt har vært dominert av negative tanker og handlinger, så har det jo vært litt godt innimellom. Får satse på at 2011 blir et bedre år. Et år med mange fine stunder og masse supre hendelser :D Året mitt hittil har vært supert. En virkelig fabelaktig start!

Men huff jeg er trett her jeg sitter. Ble bare to timer søvn på meg i natt. Lå nemlig  våken på web  så og si hele natta. Sovnet rundt halv fem, og hodet mitt har bare vært grøt i dag x] Rart, hæ? Men det var SÅ verdt å ligge våken. Selv om jeg ikke får så mye med meg, så har jeg en skikkelig herlig følelse. WOW liksom! Lykkelig for en gangs skyld. :D

Og isteden for et bilde så får dere et dikt jeg fant på nett. Forelska meg fullstendig i det. :3

A special world for you and me
A special bond one cannot see
It wraps us up in its cocoon
And holds us fiercely in its womb.

Its fingers spread like fine spun gold
Gently nestling us to the fold
Like silken thread it holds us fast
Bonds like this are meant to last.

And though at times a thread may break
A new one forms in its wake
To bind us closer and keep us strong
In a special world, where we belong.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits