Endelig 2011 - Helvettesåret over!

Jess!
Har ikke blogget på en stund, men ærlig talt, jeg har faktisk glemt det helt av. XD Sorry az, har bare vært mye rot og en del opptatt i hodet mitt i det siste. Men skal prøve å bli flinkere i år. Og har dessuten hatt en BETRAKTELIG bedre start på 2011 enn det jeg hadde på 2010. Hehe, og joda, til dere som ikke har fulgt med, så har jeg møtt verdens mest fantastiske gutt! Bokstavelig talt! Men det var året som gikk som jeg skulle snakke litt om.

Startet var helt j*vlig. Så og si. Tror aldri jeg har grått så mye. Selv i dag er det vanskelig å snakke om skillsmissen og mine følelser rudt det, så det går vi ikke inn på! Vil ikke snakke så fryktelig mye, men skal fatte meg i korthet. Selvfølgelig, på overflaten har jeg vært glad, men skikkelig glad, sånn fra innsiden. Det har ikke skjedd i 2010 før helt, helt på slutten. Følelsesmessig har jeg vært i konstant ubalanse. Jeg har gjort dumme ting, vært på nippet til å gjøre noe enda dummere. Mye opp og ned altså. Og mest opp mot slutten, da jeg hadde levd gjennom dette smerteh*elvettet.

Men nå føles alt så utrolig mye bedre. Jeg har fått en uvirkelig flott start på 2011, så forhåpentligvis, vil det fortsette sånn. :D Alt føles så mye bedre. Jeg lever igjen. Og det er en helt fantastisk følelse som jeg ikke blir å gi slipp på med det første!

En liten oppdatering, ja ^^,

Elska dæ, guttn min <3Én kommentar

Lille mei ^.^

26.jan.2011 kl.13:41

Likerrrr ^.^ : *

Skriv en ny kommentar

hits