There is nobody like you :*

Han er fantastisk. Helt utrolig, amazing, søt, snill, herlig, vidunderlig, og alt mulig! Jeg kan sitte i mange timer og snakke om han, og bare han. Jeg mener, det er helt insane! Denne følelsen har jeg ikke hatt før, og det er ikke tull. Trodde jeg ville være evig fortapt i min første kjærlighet, som jeg trodde jeg elsket. JEg har funnet ut nå, at jeg aldri elsket han. Ikke i nærheten. Det finnes rett og slett ingen som kan måle seg med den strålende sola jeg tilfeldigvis slumpet over for 3 dager siden. Eller, har dumpet borti meg. (a)

Men jeg er rett og slett betatt. Jeg ville hatt null problem med å si ja til han liksom, hvilken dag som helst! Og, haha, traff på min første "kjærlighet" da jeg var på julegaveshopping i dag. Han er faktisk ikke tiltrekkende lengre. Og nå snakker jeg rett fra levra! Jeg mener, jeg fikk litt sjokk da jeg så han, for visste ikke han var nordpå og han hadde forandra seg, men hehe, han kan rett og slett ikke måle seg med min, jeg vet ikke hva jeg skal kalle han, ettersom jeg har gått inn for å ikke bruke navn. Men min, ja... Sola mi. :'3 Dagene mine går for tiden til å snakke med, snakke om og tenke på han.

Skulle vist dere hvor fantastisk og herlig han her, både bilde og noe av det han har sagt, men kan ikke :P
Vel, i dag, eller i går kanskje? Nei i dag, så vel... Jeg begynte å gråte. Gledestårer. Det siste året mitt har vært et levende helvete, og nå så bare kommer han sånn BOOM og lyser opp dagen min som tusen soler. Han er virkelig unik. One of a kind. <3 Jeg har ikke ord på lykkerusen som har inntatt meg. Det er bare så herlig! Og nå klarer jeg jo se langt fremover. Jeg er ikke bare sånn at jeg må overleve en dag om gangen. Så lenge jeg har han, kan jeg klare hva det skal være. Jeg kan se for meg at jeg er i live til sommeren liksom, og på mandagen denne uka, klarte jeg ikke det... Jeg er rett og slett helt borte!Men nå er det natt for min del. Sov godt folks :'32 kommentarer

Lille mei ^.^

26.jan.2011 kl.13:43

Dette fortjente du søta mii <3 :D Du som er så søt snill grei og fantastisk må fortjene å være lykkelig <3 ^.^

lalionnem

27.jan.2011 kl.11:17

Lille mei ^.^: Awe, takk <3

Skriv en ny kommentar

hits