For et slit! D:

Skolen har virkelig skumle hensikter! Overlagt mord! Det BURDE taes som et hint at man er sliten når man klarer å ta på seg t-skjorta bak-frem og ikke merke det før det har gått over en time, ikke sant?? Seriøst! Skolen sliter meg helt ut! Innleveringer og prøver og alt mulig! Omfg! Det er ikke kødd en gang. Jeg tror ærlig talt at skolen vil slite oss ut.

JO jeg vet jeg må jobbe for karakterene mine, men likevel! Det skal ikke være sånn at jeg skal jobbe meg ihjel! Skal det vel? Tusen millioner bøker på over kiloet, tusen millioner bøker som må bæres av en sliten rygg..

I tillegg mener jeg søringene med VILJE har gitt oss nordlenninger TO dager høstferie, mens alle sør for... Tja... Bodø(?) får en uke! DET ER F*** MEG IKKE RETTFERDIG! Vi nord burde få mørketidsfri! Jeg mener det! Det er så tungt å bo i mørkna! Man står opp klokka halv sju, og det er mørkt, er på skolen til klokka ti på halv fire, og da er det pinade blitt mørkt igjen! Altså mister vi de få timene med lys som er. Dette gjør jo at vi som har så lang skoledag opplever at vi bokstavelig talt lever i konstant mørke. Og DÉT er tungt det! Jeg kjenner jeg gruer meg allerede! :S

Og dagene går i surr. Jeg har helgefølelse og kommer meg så vidt opp av senga på morgenen. Og dette skal bli værre... Og jeg har ikke RÅD til å ta meg en fridag fra skolen. Det er så mye lekser og greier jeg mister da! I så fall må jeg planlegge hvilken dag jeg skal ta det med ro på.  Jeg kommer bokstavlig talt til å jobbe meg ihjel. Fy f*** altså!

Skrekk og gru!

ANGST! D'':Én kommentar

Lille Mei Som synes dynd på deg <3

16.okt.2010 kl.08:19

Helt teit! Idiotiske J*vla skole! O.o De burde virkelig ikke få lov til å gjøre dette, ihvertfall ikke mot DEG <3 De burde ihvertfall gi dere noen ekstradager fri, ihvertfall fri for lekser eller noe -.-' Å, blir irritert selv når jeg sitter foran en dataskjerm flere hundevis av mil borte jo :3

Skriv en ny kommentar

hits