TWLOHA & selvmord

Få av dere vet om TWLOHA. En organisasjon jeg har blitt ganske så bevisst på i det siste, grunnet egne tanker.
Få av dere vet hva jeg sliter med. Få av dere vet hvordan det føles. Få av dere vet, kjenner dere igjen, og det er til alle dere der ute som sliter med disse tankene jeg  retter dette innlegget til.

Jeg VET hvordan det føles å bare ville dø. Tro meg! Jeg er ikke stolt over alle tankene mine, eller alle handlingene mine, eller det jeg har gjort. Men det har satt spor i meg. Både på innsiden og på utsiden. Ikke alt like synlig. Det siste året har jeg vært hjemsøkt titt og ofte av slike tanker. Gjort noe med dem, og følt meg bedre etterpå. Selv om det var galt av meg.

To Write Love On Her Arms er en organisasjon som jobber mot selvmord. Både blandt unge og generellt alle. De jobber for noe bra, og har blitt en side jeg har besøkt mye i det siste. Den hjelper meg liksom litt på rett vei i hverdagen. Leste et blogginnlegg i går som rørte meg dypt. Måtte ta flere pauser for ikke å begynne å grine, siden jeg kjente meg igjen i noe av det som var skrevet...

Selvmord har fått stor fokus i det siste. Senest i morges hørte jeg på radioen at en forsker mener at flere og flere menn tar selvmord i Norge, på grunn av likestillingen. Det må være den tåpeligste grunnen til selvmord jeg har hørt! Selvmord er som regel ment til eget selvbehag, og jeg ser virkelig ikke sammenhengen her!

Og youtuberen Shane Dawson la ut en video i dag som virkelig rørte ved meg. Jeg var på randen til å begynne å gråte av den og, fordi jeg vet hvordan det føles.

Så til alle dere der ute som går med selvmordstanker;
Gi livet en sjangse til. Alt vil ikke være perfekt, men prøv. Livet har sin egen forunderlige måte å fikse ting på.

Videoen:

TWLOHA: http://www.twloha.com/
TWLOHA Face: http://www.facebook.com/home.php?#!/towriteloveonherarms 

xoxo Line Marlen

Én kommentar

dreams2sing

06.okt.2010 kl.17:06

Det var rett og slett nydelig!

Skriv en ny kommentar

hits