*Sukk...*

Jeg vet ikke hva det er, jeg vet ikke hvorfor jeg har emo-dag idag. Jeg vet ikke hvorfor jeg har lyst til å grine hele tiden, og heller ikke hvorfor det plutselig har gått opp for meg at jeg ikke har vært skikkelig forelsket på mange år...
BÆÆÆ! Jeg er en småtrist depressiv person som ikke vet hva som er bakfrem på hjernen min engang! Jeg bare føler meg så forvirret og borte og trist. KONSTANT! Selv nå, jeg blir blank i øynene av jeg vet ikke hva en gang!

Jizes! Kanskje jeg føler meg litt alene? Kanskje jeg er sliten? JEG VET IKKE! Vet ikke hva jeg skal gjøre, hva jeg skal si eller reagere! På overflaten merkes det nok ikke, men du skulle bare visst! DU SKULLE BARE VISST! Det går i depressiv musikk, klær, jeg har lyst til å bare forsvinne i mengden... Bli borte, få litt fred, få litt hjelp til å finne ut hva som er galt!Kanskje det rett og slett har gått opp for meg at det ikke er mulig å elske meg? Kanskje jeg bare er en fail som ikke hører til noe sted? En loner som er dømt til å være inadvendt, bortgjemt og uelskbar til evig tid???

En depressiv emokid som lett tar til tårene? F*EN TA MEG! :G Hvorfor må jeg være slik?!?!

xoxo LaLionneM

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits