Back with "Fargelære"! :D

Heisann!

Da starter jeg opp bloggen min igjen! Har hatt en lang sommerferie nå, og da er det vel på tide å komme seg tilbake til skolen igjen. Hadde første dag i 2. VGS i går, så i dag starter vi for real.

Jeg har vært så heldig å få oppleve en hel masse i sommer, virkelig. Først så var jeg en uke i Sverige sammen med mamma og søstera mi. Det var superkoselig! (Og for dere som ikke visste det, så skilte foreldrene mine seg i år, ergo er dette min første sommer hvor jeg hadde mammas? del og pappas? del av ferien.) Åh, dere skulle SETT han som jobbet på den ene av butikkene der vi var. Var i Byske forresten. Isblå øyne, skikkelig blondt hår, en skikkelig nammenam! Han var til å sikle over! Så du kan jo bare tenke deg hvilken av butikkene jeg gikk til. :P

Ellers så har jeg bare chillet og jobbet, i resten av mammas? del. Så kom juli måned. Jeg fikk forresten ikke lovt til å være med å bestemme NOE av det vi skulle gjøre. Ingenting i det hele tatt! Jeg ble bare dratt med hit og dit. Anyway, Så dro vi da til Senja og fikk med oldemor til Rødsand. En gudsforlatt plass med INGEN søte gutter what so ever! Men det er jo koselig der da, med ingenting å gjøre?

Hvertfall, så kjørte vi hjem til Kvæfjord og fikk med Olda, før vi pakket og dro til Halvardsøya. Mitt helt eget ferieparadis! Ingen strøm, intet innlagt vann, og ingen andre enn deg selv og multa. HERLIG!

Etter å ha soset rundt på øya en stund dro vi hjem og pakket bilen før JEG kjørte til Tromsø for å treffe familien. OG JEG SPILLTE I EN FILM! Oh my gad! Fikk en av de store statistrollene i en kortfilm som kommer til å bli dødsawesome! Filmen heter Fargelære og er regissert av ei ung tromsøjente. Tenkte å skrive mer utfyllende i et innlegg med feriebilder til helga.

 

Vel, det var kort om min ferie. :] Kan ikke love at jeg blir å skrive hver dag, men så ofte jeg kan.

 

Xoxo Line (LaLionneM)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits