Eurovision 2010 :D

Tyskland vant, Tyrkia fortjente det, Hviterussland hadde den kjekkeste gutten! :D
Lena, som vant for Tyskland, så seriøst ut som hun skulle i begravelse! Sangen var nydelig og hun var helt topp, men kjolen og sminken ødela litt. Hun burde hatt på seg noe med farger, noe lekent! Da tror jeg faktisk de ville scoret høyere. Mens Tyrkia rett og slett var AWESOME! Med maNga og We could be the same. Jeg har ikke sunget på andre sanger enn den siden jeg hørte den første gang på semifinalen torsdag, forrige uke. De var rett og slett verdige vinnere! Men han som sang første delen i sangen Butterflies fra Hviterussland, ååååhhh! Jeg trodde seriøst jeg skulle svime av! Jeg og venninna mi satt med stjerner i øynene og gikk rett på dataen for å finne ut hva han het, han går under det nydelige navnet: Artsem Mikhalenka. (Bilde under) Åååå som jeg misunner onkelen min som jobbet med dem da de var i Oslo! Jeg blir helt grønn av misunnelse JO!!!Artsem Mikhalenka<333 Bilder redigert av meg og venninna mi<3

Sorry for sen oppdatering, men jeg har hatt det litt travelt i det siste. Også hadde jeg tenkt å begynne med noe nytt: Jeg spør folka som gidder å lese mine innlegg om hva de synes og greier. Veldig "orginal" idee, men jaja.

så her kommer det:

Hvilke meninger har DU om årets deltakere?

xoxo
    laLionneM

Én kommentar

Mette

31.mai.2010 kl.13:51

Artsem Mikhalenka va jo den kjekkeste!

men Tyrka førtjente å vinne, dem hadde den beste sangen, den beste opptreden, even though dem va bedre i semifinaln. menmen, nervan spelte vel litt inn. dustelena ødela sangen førr tyskland. DET ER KJIPT FOR DEM!

Skriv en ny kommentar

hits