Paradise Hotel DK

Hele gjengen ja! Jeg fikk ikke med meg de to første episodene, så jeg så dem på nett i dag på skolen. Og herre min hatt for noen dramatikere! Jeg var nødt til å le litt av Jonas. (Bilde under) Han har tattovert inn sitt egent navn på magen! Hva er VITSEN med det liksom? XD For at... jaa... Den setninga skal jeg ikke fullføre, men en del vil nok likevel skjønne hva jeg mener!  Hallo liksom! Hvem tattoverer navnet sitt på MAGEN!!!????


Jonas er fyr nr. 3 fra venstre øverste rekke. Og Rasmus (nr.2 f.v) er definitivt den kjekkeste!!! Bilde fra google.no


Og vi hadde egentlig norsk da jeg så episodene. Vi skulle se Drageløperen, Men dvd-en var helt klikk, så de satte på Mall Cop eller noe. Og det var jo HELT elendig!

Og sist fredag(?) så jeg Prince of Persia, DEN ANBEFALES!!!! Den var KJEMPEBRA!!! Men selvsagt, Det er skaperne bak Pirates trioen, så da den jo være bra! Og den tok seg slik opp mot slutten at jeg glemte å spiste popcornet mitt!!! Og han som har hovedrollen, Jake Gyllenhaal, er ikke av de kjekkeste, men med han som med filmen. Han ble bare kjekkere og kjekkere. Og OI så mange fine bilder det er av han på nett! (A)


Jake Gyllenhaal som the Prince of Persia


Men jeg må stikke på jobb nå,

xoxo
    laLionneM

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits