Bieber-Fever!

Ja nemlig!

Jeg skjønner virkelig IKKE hva som er så fantastisk med en gutt på 16 som ikke har kommet i stemmeskifte, som repeterer seg selv om igjen og om igjen! HALLOOO! Line kaller verden! Jeg mener SERIØST?! Dere tuller med meg! Han ser jo ut ikke litt ut som en jente heller!

Se da! Kanskje ikke de beste bildene, men likevel! Bilder fra google.no

Til og med Bill Kaulitz ser bedre ut! Og jeg er ikke den som er spesielt Kaulitz-fan. Bare for å ha det sagt! Men likevel ser det ut til at mesteparten av verdens jenter har falt pladask for fyren som verken eier stemme eller utseende!  

Jeg for min del, må heller si at MENN med litt ansiktshår og en kraftig, deilig og HES stemme er veldig mye mer tiltrekkende enn en guttunge som biter seg i leppa og viser peace-tegnet. Sangere som Ville Valo (fra HIM) eller Chad Kroeger (fra Nickelback) er mye mer tiltrekkende enn Justin Bieber. Men som sagt, dette er kun mine meninger.

Ikke anklag meg for å være en hater, for det er jeg ikke. Jeg klarer bare ikke forstå hva som er så fantastisk med han! Åh så deilig å lufte meningene sine litt! JUSTIN BIEBER ER IKKE FANTASTISK!


xoxo
     laLionneM

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits